MINE KREATIVE STUNTS

torsdag 9. oktober 2008

Filler, filler, filler

Jeg syns jeg har vært flink og revet masse filler til matteveving. Det støver fælt,så det er absolutt uteaktivitet!!! Til nå har jeg ei hel kiste full...
Hvis noen der ute har et lager av filler de gjerne vil bli kvitt;....Her er jeg!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, her gikk nettopp flere sekker gamle klær og sengetøy i bosset. Men slike ting er jo dyre å sende, hva med å raide et loppemarked eller Fretex? Der kan du sikkert finne mye spennende til en billig penge. Slike vevde filleryer er kjempedeilige på kalde gulv, og så har de absolutt sin egen sjarm.

God bedring med forkjølelsen!

Frk.Badegakk sa...

Så herlig at du kan lage dine egne matter. Litt misunnelig jeg nå! Jeg kan sikkert lage mine egne matter med ei gigantisk heklenål jeg også, men det....vel det frister ikke pr. i dag i allefall=P
Så fin bloggen din har blitt da. Eneste jeg har å tipse om er å lage banneren din litt mindre brei. Sånn som den er nå så må jeg rulle i vinduet her for å se hele.

Ønsker deg en herlig kreativ fredag og håper du blir frisk så fort som fy!=)

*klem*

Beyla sa...

Så flink og tålmodig du er!!! Har så lyst til å begynne med å veve jeg og!! Gjorde det på design linja back in the day, men da vevde jeg bare stoff til ei veske med plantefarvet ull.. Ble fint og alt, men jeg lææærte jo ingenting egentlig, prøvde meg mest frem!! Vet du noen om noen plasser her nordpå hvor man kan lære? Jeg elsker hvordan du har brukt det gamle vinduet!! Det var en kjempeidé! Tror det kan bli knuselekkert på gården vi har kjøpt.. Må defintivt se om ikke jeg finner noen av de gamle vinduene som ble byttet der for et par år siden.. Du inspirerer meg!

Iris Alme sa...

Takker og bukker, dere er jo bra snille med meg, da....
Syns min blogg har stooort forbedringspotensiale....
Hmmm.Hva er banneren....????

Anonym sa...

Veving ser gøy ut, men det krever litt plass - ikke akkurat noe å ta med seg på bussen.

Banneret er bildet helt øverst på siden din ;)